Parteneriat EFdeN

Casa EFdeN este mai mult decat o locuinţă: reprezintă educaţie, cercetare, interacţiune, conştientizare.

Suntem mândri să ne numărăm printre companiile partenere EfdeN care au făcut posibil acest proiect, dând credit viitorilor profesionişti şi muncii lor de cercetare, susţinând performanţa şi excelenţa românească la cea mai importantă competiţie internaţională de acest gen, făcând posibil cel mai ambiţios proiect de locuinţă solară dezvoltat vreodată în România.

Echipa EFdeN este formată din peste 30 de tineri pasionaţi studenţi la arhitectură, inginerie, comunicare sau management care lucrează interdisciplinar şi cred într-o educaţie care să le permită schimbarea către o viaţă mai responsabilă faţă de societate şi faţă de mediu.

În 2014 au reprezentat România în finala competiţiei Solar Decathlon Europe în Franţa, alături de 19 echipe din 16 ţări şi 4 continente. Au concurat la 10 probe interdisciplinare, de la arhitectură la inginerie, inovaţie şi comunicare, au proiectat şi construit o locuinţă extraordinară, solară, sigură şi confortabilă, foarte eficientă energetic, 100% electrică şi fără facturi lunare, o locuinţă automatizată şi foarte prietenoasă cu mediul. Casa viitorului pentru fiecare dintre noi!

Dupa multă muncă şi dedicare, locuinţa a devenit Primul Centru de Cercetare a Condiţiilor de Confort din România şi poate fi vizitată în fiecare joi şi duminică pe Bd Pache Protopopescu nr. 66.

Romcarton a participat la Ziua Sustenabilităţii organizată în cadrul săptămânii EFdeN, zi în care s-au discutat soluţii pentru problemele pe care le-a întâmpinat fiecare organizaţie, astfel încât să existe „Mereu de toate pentru toţi”! Dezbaterile pe tema sustenabilităţii au fost foarte interesante şi instructive şi au dus la setarea de obiective pentru anul care urmează.

Am executat din carton ondulat o super macheta sustenabilă a casei EfdeN care este prezentată la fiecare târg şi diferite obiecte din carton.  Dacă vreţi să vizitaţi casa, să vedeţi obiectele din carton mergeţi în Bd. Pache Protopopescu, nr.66, joi între 18.00 – 20.00 şi duminică între 12.00 – 16.00.

Mai jos, în galeria de imagini, este prezentat standul oferit cu ocazia vizitei Ambasadorului Statelor Unite ale Americii, Hans Klem. Acest stand va fi utilizat şi la viitoarele evenimente.

  • Share:
[Not a valid template]

Prentru a vizualiza aceasta pagina este nevoie de un browser modern.


Google Chrome

Mozilla Firefox

Internet Explorer