Cercetare şi dezvoltare

Suntem constant în căutarea modalităţilor noi de a ne autodepăşi. De aceea am dezvoltat un întreg departament unde testăm soluţii, împărtăşim idei şi ne punem creativitatea să lucreze la capacitate maximă.

Rossmann România, unul dintre marii jucători pe piaţa ambalajelor din carton ondulat din România, are în componenţă un departament de cercetare şi dezvoltare format din oameni pasionaţi şi cu experienţă, care vin în întâmpinarea clienţilor cu soluţii optime, adaptate nevoilor şi trendului pieţei.

Faptul că firma noastră este parte a grupului francez Rossmann aduce un plus de valoare atât prin baza de date dezvoltată la nivelul grupului, cât şi prin întâlnirile sistematice în care sunt împărtăşite idei şi soluţii, toate acestea având ca scop satisfacția clienților noștri.

Dotările tehnice de ultimă generaţie dedicate industriei de ambalaje din carton ondulat oferă posibilitate de vizualizare şi testare logistică de către client, încă din faza de prototip, acest lucru reducând la minim costurile de omologare. Soluţiile creative dezvoltate sunt testate atât în laboratoarele firmei, cât şi practic de către partenerii noştri.

Programele de specialitate pe care le utilizăm sunt folosite de profesioniştii din industria ambalajelor din lumea întreagă. Unul dintre programe este liderul mondial în soluţii de proiectare structurală pentru ambalaje şi display-uri. Cei peste  15 ani de experienţă au dus la dezvoltarea celei mai puternice colecţii de unelte de proiectare structurală, dezvoltare de produs şi prototipuri virtuale, care permit creşterea productivităţii companiei şi fluidizarea lanţului de aprovizionare.

Prentru a vizualiza aceasta pagina este nevoie de un browser modern.


Google Chrome

Mozilla Firefox

Internet Explorer