Logistică

Când? La timp!

Cum? Optim!

Cât? Conform solicitării clienților!

Scopul principal al lanțului nostru de aprovizionare este de a veni în întâmpinarea așteptărilor clienților, în condiții optime de cost.

Livrăm produsele în cantitatea comandată, îndeplinim condițiile de livrare solicitate, la data și timpul agreat și în condiții excelente.

Aprovizionarea cu materii prime se face la timp și numai după o verificare calitativă riguroasă.

Avem avantajul de a avea propria fabrică de hârtie, ceea ce ne oferă flexibilitate, calitate controlată și totodată continuitate în aprovizionare.

Astfel, discontinuitatea producției de ambalaje din cauza lipsei de materii prime este practic egală cu zero.

Atitudinea și competența colegilor implicați în lanțul de aprovizionare sunt îndreptate în direcția îndeplinirii cerințelor clienților noștri.

Procesul de livrare a produselor finite se caracterizează prin flexibilitate, corectitudine și seriozitate. Oferim fiecărui client mai multe soluții:

  • Paletizare personalizată conform cerințelor și adaptabilitate în funcție de schimbările cerute de către clienți pentru a se încadra cu fluxul propriu de fabricație.
  • Livrare just-in-time prin depozite localizate in apropierea locațiilor de producție ale clienților
  • Vendor managed inventory – asigurarea unor stocuri in permanență balansate cu cerințele și planificarea clienților.
  • Gestionarea de depozite centrale sau locale pentru clienții mari, pentru flexibilitatea timpilor de livrare și a volumelor aprovizionate.
  • Transport externalizat, asigurat cu parteneri de încredere și mașini adaptate la specificul activității noastre, cca. 75% din transporturi având loc cu o flota dedicată.
  • Pentru un control riguros al costurilor de distribuție asigurăm atât camioane complete la livrare dar și utilizarea în paralel a unor soluții de grupaj, pentru a fi in măsură  să livrăm cantități mai mici de marfă, în funcție de necesarul de consum sau urgențele clienților noștri.
  • Livrarea se face cu camioane de diferite tonaje pentru a ne putea  încadra în limitele impuse de restricțiile de circulație locale.

Suntem orientați tot timpul către evoluție, așa că lucrăm fără să obosim la îmbunătățirea serviciilor noastre. De ce? Nevoile clienților noștri contează și ne dorim să oferim servicii satisfăcătoare și de calitate.

Schema-Supply-Chain-2

 

Prentru a vizualiza aceasta pagina este nevoie de un browser modern.


Google Chrome

Mozilla Firefox

Internet Explorer