Şcoala Altfel

Programul „Şcoala altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!” este dedicat activităţilor educative extracurriculare şi extraşcolare.
În perioada alocată acestui program nu se organizează cursuri conform orarului obişnuit al unităţii de învăţământ, iar programul „Şcoala altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!” se desfăşoară în conformitate cu un orar special.

Scopul acestui program este implicarea tuturor copiilor preşcolari/elevilor şi a cadrelor didactice în activităţi care să răspundă intereselor şi preocupărilor diverse ale copiilor preşcolari/elevilor, să pună în valoare talentele şi capacităţile acestora în diferite domenii, nu neapărat în cele prezente în curriculumul naţional, şi să stimuleze participarea lor la acţiuni variate, în contexte nonformale.

În cadrul acestui program, Rossmann România a primit în vizită de studiu la fabricile din Bucureşti şi Suceava grupuri de copii cărora le-a fost prezentată activitatea din companii, au învăţat despre cum se fabrică hârtia şi cartonul ondulat, cum se ajunge de la placa de carton ondulat la ambalajele viu colorate pe care le văd în rafturile magazinelor. Au aflat despre reciclare, sustenabilitate, cum să păstrăm o Românie mai curată.

Au plecat acasă încântaţi, plini de cadouri utile pentru şcoală şi îmbogăţiţi cu cunoştiinţe interesante.

  • Share:
[Not a valid template]

Prentru a vizualiza aceasta pagina este nevoie de un browser modern.


Google Chrome

Mozilla Firefox

Internet Explorer