Let’s Do It, Romania!

Ne bucurăm să fim considerați un partener de încredere de prietenii noștri de la Let’s Do It, Romania!

După șapte ediții în cadrul cărora Romcarton a participat activ cu voluntari la Ziua de Curățenie Națională și sprijin material, colaborarea a fost extinsă prin susținerea proiectului Let’s Do It, Danube!

Grupul Rossmann România, prin implicarea Romcarton și a companiei din Suceava, Ambro, a dovedit că este un partener de incredere al proiectului de ecologizare “Let’s do it, Romania”. În fiecare an de la implementare, Romcarton s-a angajat să susțină prin forțe proprii acest proiect național de ecologizare a României, cu echipe de voluntari din rândul angajaților proprii, instruiți adecvat.

Echipa de management dedicată a Romcarton își însușește o politică de imbunătățire continuă a performanțelor de mediu și depune eforturi în sprijinul imbunătățirii si menținerii unor obiective specifice cu ținte definite prin indicatori de peformanță adecvati, realiști și tangibili, care să aibă ca scop prevenirea, monitorizarea și controlul poluării mediului, în acord cu legislația si cu actele de reglementare în domeniul protecției mediului.

Protejarea mediului și implicarea angajaților sunt direcții cheie ale grupului Rossmann, lucru pentru care participarea în acest proiect a devenit o tradiție în cadrul companiei.

”Ne bucurăm să continuam parteneriatul cu grupul Rossmann Romania, unul dintre principalii parteneri ai proiectului Let’s Do It, Romania! încă de la lansare. Este un exemplu de companie care realizează anual un teambuilding de implicare socială, participarea la proiect devenind o tradiție și un model de a-i responsabiliza pe angajati.”

Andrei Coșuleanu – director executiv Let’s Do It, România!

De asemenea, în cadrul editiei din 2012, pe langa sustinerea si participarea cu voluntari la ziua de curatenie, Let’s Do It, Romania! și Romcarton au avut plăcerea de a le face un cadou special copiilor de la Valea Screzii. Astfel, voluntarii Let’s Do It, Romania au distribuit alimente, jucării și haine copiilor si adulților aflați la Valea Screzii și Valea Plopului.

Romcarton susține în continuare proiectele de responsabilitate și responsabilizare socială în care crede si participarea la actiunile de la Padurea Snagov, Parcul National Vacaresti, Delta Dunarii nu sunt si nu vor ramane singulare.

Promitem să susținem în continuare acțiunile de acest gen și să protejăm mediul înconjurător! Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi în acest demers.

O actiune a Romcarton filmată de cei de la Let’s Do It, Romania! şi postată pe YouTube

  • Share:
[Not a valid template]

Prentru a vizualiza aceasta pagina este nevoie de un browser modern.


Google Chrome

Mozilla Firefox

Internet Explorer