Grand Opening 17 mai 2018!

Joi 17 mai 2018, Romcarton, parte a Grupul Rossmann din Franța, a inaugurat noua fabrică de la Popești-Leordeni.

Investiția de 34 milioane de euro constă într-o fabrică de carton ondulat și ambalaje din carton ondulat, o construcție de 35 500 sqm care se întinde pe un teren de 100 000 metri pătrați și este dotată la cele mai înalte standarde.

La eveniment au participat Președintele Consiliului de Adminstrație al Grupului Rossmann România, domnul Fabrice Rossmann, Ambasadorul Franței în România – doamna Michele Ramis, autoritățile locale și parteneri ai companiei care au venit în număr mare, pentru a celebra finalizarea celei mai moderne fabrici de ambalaje din carton ondulat din Sud Estul Europei.

Proiectul noii fabrici din București a fost gândit astfel încat sa permita dezvoltarea ulterioara. Atât conceptul, cât și construcția în sine, au avut parte de o fundație solidă prin optimizarea proceselor de producție și logistică și proiectarea clădirii în jurul lor.

„Ne-am dorit să oferim mai mult, atât clienților, cât și angajaților. Și bineînțeles să fim în armonie cu mediul. Secretul reușitei noastre este respectul pentru clienți, parteneri și angajați, pentru cuvântul dat și pasiunea cu care ne implicăm în tot ceea ce facem. Acestea au asigurat succesul grupului nostru în cei aproape 100 de ani de existență și ne-au permis nouă astăzi să ajungem aici dupa 28 de ani de prezență în România. Avem convingerea că valorile noastre ne vor duce mai departe în viitor” ne-a spus domnul Paul-Henri Kohler, Directorul General al Romcarton.

Romcarton este primul producător de ambalaje din carton ondulat din România, cu o experiență de aproape 30 de ani în industria de profil și cu clienți din toate ramurile industriale.

Grupul Rossmann România deține două fabrici: cea nou inaugurată – Romcarton, în Popești–Leordeni și producătorul de hârtie și carton ondulat, cel mai mare reciclator de hârtie din România – Ambro Suceava.

Rossmann operează la nivel mondial 25 de fabrici, 22 în Europa și 3 în Africa, cu o capacitate de producție de 500.000 tone de carton ondulat și 300.000 tone de hârtie.

   

     

  • Share:

Prentru a vizualiza aceasta pagina este nevoie de un browser modern.


Google Chrome

Mozilla Firefox

Internet Explorer